om rhodesian ridgeback's og andre hundeaktiviteter
 

Forhandlere

FLÅTHALSBÅND I RAV

Ravhalsbånd skulle virke mod flåter - jeg har ikke afprøvet det endnu men det har jeg tænkt mig at gøre, da jeg ikke er meget for at komme kemiske midler i nakken på Caziba både for hendes og vores skyld!

Sakset fra dogtickcollars hjemmeside:

Virker det virkelig?
Svar: I starten var vi meget skeptiske, men i løbet af årene har vi fået en masse positiv respons fra så mange kunder, at vi tør sige: Ja, det gør.

Hvordan virker det?
Svar: Rav bliver negativ elektrostatisk opladet når det gnides imod visse materialer, f.eks. hundens pels. Denne lille mængde spænding synes at afholde skovflåterne fra at bide. Derfor er det vigtigt at halsbåndet ikke sidder for stramt rundt om hundens hals. Et for stramt halsbånd vil ikke skabe nogen friktion, og vil derfor ikke medføre nogen spænding.

GODE DÆKKENER

Et dækken er ikke bare et dækken - back on track f.eks. holder hundens muskler varme før og efter træning (indeholder keramisk ler som varmer)
Er det et dækken til det aktive liv du mangler så er obtrack et rigtigt godt bud. Skrylle er et godt dækken med god pasform - ikke specielt varmt. Skal det være varmt skal man vælge Rogle eller Billebjerg.
Ud over gode produkter får vi altid en super behandling her (O=

Link til bestemt dækkentype
back on track
obtrack

HUNDESKO

Støvler til sårede poter eller bare til gåturen, hvis man vil undgå salt.
OBS: Ruffwears lækre støvler passer ikke til Ridgebacks "kattepoter"

læs evt. mere her

4HOTDOGS
Paws

Gode "engangs"hundesko som kan bruges igen og igen - skoene fås hos mange forhandlere 4hotdogs er bare et sted.

DANSK BARF CENTER
dirrémidler

Her kan du få:
Slippery Elm (jeg foretrækker den i pulverform varenr. 802, men hvis hunden ikke vil spise det, kan det fås i pilleform)
Zoolac pasta (fås mange andre steder f.eks. dyrlæger mfl.)

GREENDOG

Nogen Ridgebacks mangler pigment på snuden (ofte i perioder i deres liv) - det kan hjælpe at give dette produkt dagligt det giver en pænere snude og pels - og så skulle tang jo være så sundt (O=

Sakset fra Greendogs hjemmeside:

Et yderst værdifuldt naturprodukt udvundet af friske havalger.

Det store tilstedeværende antal af naturlige mineralstoffer, vitaminer og aminosyrer sørger for øget pigmentering af pels, næse, øjne og poter. Pelsen bliver glansfuld og tæt.

Havalger fremmer pigmenteringen samt fordøjelse og støtter optimal foderoptagelse. Den høje JOD-andel optimere skjoldbruskkirtelfunktionen.

Sammensætning: 100% tang, tørret

HOUSE OF ANIMALS

Her køber vi oftest Ziwi Peak, man kan forhandle sig til gode priser ved bestilling af flere poser!

AMINODOG

Godt produkt til mange ting bla. mindsker det hundens "liggepuder" på albuerne og skulle være godt for pels- og ledproblemer. aminodog

© jette fuglsang
Lav din egen hjemmeside med mono.net